söndag 28 februari 2010

Internetdejt-mannen

Lördagkvällen bringade ingen lycka på mans-området för min del. Fylla, skratt och dansgolv, men inte en söt kille inom mils radie.

Ska fila rejält på min internetdejting-profil, och bli medlem på happy pancake, tack för tipset, Malin!

Som tidigare utlovat följer här berättelsen om min vän S's erfarenhet från internetdejting.

S är medlem på mötesplatsen.se, där hon började maila och chatta med en kille. Efter några veckors tid bestämde de att de skulle träffas och ta en öl ihop.
De klickade inte så bra i verkligheten, men hade en trevlig kväll.
Första dejten ledde till en andra dejt, allt på ett vänskapligt plan.

Andra dejten var på alla hjärtans dag. S skämtade lite under kvällen om hur cheesy och smaklöst allt med alla hjärtans dag är. När det blev dags att gå hem erbjöd killen henne skjuts hem, till och med insisterade på det. OK, tänkte hon, varför inte.

( Hade det här varit en deckar-blogg hade killen vid det här laget visat något subtilt patologiskt tecken och S hade troligen hamnat i en sopsäck i hans baklucka. )

Killen körde S hem, och när de kom fram till hennes port sa han

"jag har en grej till dig" varpå han öppnar bakluckan på bilen och plockar fram en enorm rosbukett, utsmyckad med band och slöja och allt möjligt! Andra dejten! Den där buketten skulle varit överdådig på ett 10-årsjubileum.
Men S tänker ändå, ok, han har pengar men ingen smak, och han kanske har dålig koll på dejtingvärlden. Då kommer kommentaren

"det är min mamma som har gjort den, hon är florist."

Aaah!!!
Låt mig förtydliga: Den här killen har alltså träffat en tjej via internet, gått på två dejter med henne utan några som helst fysiska närmanden, berättat om henne för sin mamma, och bett mamman göra en enorm alla hjärtans-dag-bukett?!?!? Var gick det fel? Och vad kan hon förvänta sig på en tredje dejt? En förlovningsring? En labrador och en Volvo?

S skrattade sig upp för alla trapporna till sin lägenhet.

/Limpan

2 kommentarer:

  1. ha ha ha. Dejta honom mer så kommer underklädessetet från agen provocateur sitta som ett smäck!

    SvaraRadera
  2. ska hälsa S! vem vet, det kanske blir dyra parfymer och dejter i europeiska städer (blink blink, malin!)

    SvaraRadera