tisdag 17 augusti 2010

Vem fan är Nyamko Sabuni?

Jo, just det, det är hon som är inkompetent, inkvoterad jämställdhets och integrationsminister.
Hon som INTE är feminist.
Hon som idag gick ut i media med budskapet att nu jävlar ska vi jaga nyanlända invandrare på några månaders föräldraledighet, eftersom de då "får en chans" att komma ut på arbetsmarknaden. Vi ska alltså fort som satan sparka igång dem, eftersom de annars blir "bidragsberoende" och segregerade. Barnen, som redan är i 4-5 års åldern (skärp er ungar, ni har ju faktiskt bara emigrerat!) får väl gå i dagis på heltid med en gång, utan att få vänja sig i sin egen takt till sitt nya land, eftersom deras föräldrar måste jobba en jävla massa timmar för att få ihop till en anständig lön.
Ja just det, hur kommer det sig?
Jo, vi ska ju nämligen sänka lönerna i redan lågbetalda jobb, för då kommer de stackars stackars småföretagarna genast anställa fler.

Men jämställdhetsminister då?
Ja, just det, Rut-avdraget. Eftersom städning är en uppgift helt reserverad kvinnor, något som aldrig kan förändras, så skattesubventionerar vi städhjälp i hemmet. Då kommer jättemånga kvinnor ut på arbetsmarknaden, både de som får sina hem städade och de som får chansen att städa andras hem!

Jag är så förbannad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar