torsdag 2 september 2010

Tigerkvinna är tillbaka i vårt bloggharem!!

Tigerkvinnan slingrar sig igenom mörka korridorer där djungens lagar råder. Något som kallas högskola men i själva verket bara är en vidare institution för de som har gått på folkhögskola lite för många goda ungdomsår i sina liv vilket resulterar i att de verkligen tror att någon lyssnar på jazz år 2010 alternativt äppelsvals från svinemyra(och att de skall kunna försörja sig på det år 2016 när en borgerlig regering har köttat runt i ett decennium) Att de har tatuerat in en värmlandskarta på högerarmen, har stora plastglasögon tre år för sent och ängsliga tangorabatter gör inte saken bättre. Det här är stället där sextakt inte är hur många du legat med senaste månaden utan något som är jäkligt fräck att kombinera i en kombination av funk och metal.

Men det här är också stället med fantastiska möjligheter. Många söta klassiska nördar som ska bli orkesterdirigenter (sägs med fördel på danska, nam nam), gitarrlärare och fagottister.
Här finns blivande hunklärare och lägereldsgitarrister.. Stoffe,Roffe och so weiter...

Men jag tar på mig skygglapparna för min Stockholmsman ett litet tag till. Imorgon kväll middag med hans vänner och deras respektive. skjut mig
/tigern



1 kommentar: